miercuri, 7 martie 2012

Xandomed: un cabinet stomatologic profesionist

Cand vine vorba de Zana Maseluta, iti e foarte greu sa faci compromisuri, mai ales atunci cand bugetul nu iti permite risipe, asa ca merita sa cauti un cabinet stomatologic care sa iti promita siguranta si calitate si mai ales, de medici care sa iti insufle incredere.

La Xandomed ai un cabinet stomatologic profesionist care este dotat cu echipament de ultima ora, si care iti va oferi cele mai bune servicii. Standardele inalte la care lucreaza medicii Xandomed, precum si tehnologia folosita si organizarea fara cusur te vor asigura ca experienta la dentist va fi una placuta pe care o vei repeta fara nemultumiri si incoveniente. Misiunea Xandomed este sa ofere in primul rand siguranta pacientilor sai, care nu se poate obtine decat printr-un mediu de lucru profesionist si utilizarea celor mai noi tehnici -  care ajuta la diminuarea si eliminarea neplacerilor legate de interventiile stomatologice.

Serviciile oferite de Xandomed

Pentru ca scopul si obiectivul Xandomed este sa devina un cabinet stomatologic de renume in Bucuresti si de referinta pentru zona populata in care este localizat – în cartierul Rahova, la intersectia strazilor Mihail Sebastian cu Calea Rahovei – iar pentru asta investim in siguranta si increderea pacientilor nostri. Pentru acest motiv, le oferim o gama variata de servicii, in functie de natura afectiunii fiecarui pacient. Printre serviciile noastre includem manoperele stomatologice (de la simplul consult la tratarea cariilor), la tratamente simple care implica utilizarea materialelor de compozit, tratamentul afectiunilor pulpare, precum si tratamente care cer o atentie si tehnica superioara, precum si mai multe sesiuni de interventie, cum sunt tratamentele parodontale, cele chirurghicale, proteice, profilacte si ortodontice si o ramura care a luat amploare deosebita intr-o lume care depinde tot mai mult de imagine – cosmetica dentara.

O simpla accesare a site-ului Xandomed – www.xandomed.ro - la sectiunea de servicii si tarife iti va dovedi ca preturile sunt accesibile si chiar mai mici decat cele promovate la multe cabinete stomatologice. In plus, beneficiezi de diverse oferte care au menirea sa iti readuca zambetul frumos fara a te constrange sa faci eforturi financiare deosebite. Astfel, obturarea unei carii – cea mai comuna problema, in functie de gradul afectiune a dintelui sau maselei, poate varia intre 70 si 120 de lei, in timp ce un tratament de albire cu lampa dentara Zoom te costa doar 600 de lei. Folosind cele mai noi aparaturi destinate cabinetelor dentare, facem in primul rand o investitie in sanatatea ta, prin ultilizarea acestor tehici noi diminuand multe dintre problemele si durerile care apar adeseori in timpul interventiilor la dentist.

Un alt motiv pentru care poti alege cu incredere Xandomed este echipa de profesionisti care lucreaza in fiecare zi pentru a-ti readuce sanatatea si frumusetea danturii. Din personalul nostru fac parte patru medici tineri dar experimentati care te pot ajuta in orice problema. La stomatologie generala te asteapta doctorul Roxana Ristea si dr. Roxana Burcea Dragomiroiu, iar in cabinetele care se ocupa cu chirurgia dento - alveolara si ortodontie te asteapta medicul dentist Razvan Ban si doctorul dentist Diana Andritoiu.

Pentru mai multe informatii, si pentru a te convinge singur ca ai gasit un cabinet stomatolog profesionist in care poti merge intotdeauna linistit si increzator in serviciile, seriozitatea, dar si tarifele oferite, intra pe site-ul www.xandomed.ro si gaseste solutie problemelor tale.


cabinet stomatologic, dentist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu