luni, 12 martie 2012

Pensiunea BuÅŸteni, locul de refugiu ideal

Chiar în inima MunÅ£ilor Bucegi, într-un loc ca în poveÅŸti se află pensiunea BuÅŸteni. Pentru iubitorii muntelui, acest loc este perfect atât pentru a admira peisajul mirific, cât ÅŸi pentru a trage o fugă repede la pârtiile de schi. Iarna nu se lasă dusă, aÅŸa că iubitorii muntelui mai au timp să meargă la munte, iar dacă alegeÅ£i MunÅ£ii Bucegi, Pensiunea BuÅŸteni este locul de cazare cel mai atractiv cu preÅ£uri pentru toate buzunarele.

            Pensiunea BuÅŸteni, locul din inima munÅ£ilor         

            Pensiunea BuÅŸteni este construită la standarde europene, fiind o pensiune de patru stele care oferă clienÅ£ilor servicii impecabile. Scopul nostru este de a face persoanele care ne vizitează să fie mulÅ£umite 100 % de condiÅ£iile ÅŸi atmosfera pe care le oferim. Pensiunea se află la o aruncătură de băţ de pârtia Kalinderu ÅŸi pârtia Azuga, aÅŸa că iubitorii sporturilor de iarnă au de unde alege pârtia de schi dorită. Mai mult decât atât, persoanele care au ales o călătorie la munte pentru a uita câteva zile de aglomeraÅ£ia, zgomotul ÅŸi aerul poluant din oraÅŸ, au nimerit în locul potrivit. Pensiunea BuÅŸteni oferă celor cazaÅ£i o priveliÅŸte ca în basme, chiar în faÅ£a acesteia se află desenaÅ£i cu contururi fine, MunÅ£ii Bucegi, cu piscurile pline de zăpadă. Iar dacă ieÅŸiÅ£i în spatele Pensiunii, vă veÅ£i lovi de brazii care datorită zăpezii sunt frumos coloraÅ£i în verde ÅŸi alb. Pensiunea BuÅŸteni se află chiar lângă pădure, aÅŸa că trebuie doar să deschideÅ£i geamul camerei în care locuiÅ£i ÅŸi vă v-a izbi un miros proaspăt de brad ÅŸi liniÅŸtea pădurii care este din când în când distrusă de ciripitul unei păsări care a uitat să plece în ţările calde.

            Pensiunea BuÅŸteni este inaugurată de câteva luni, mai precis din toamna anului trecut, dar a reuÅŸit să mulÅ£umească toÅ£i clienÅ£ii care i-au trecut pragul în această perioadă. MulÅ£i au ales să se reîntoarcă aici ÅŸi să sărbătorească Crăciunul, Revelionul, ziua de Valentine’s sau să celebreze alte evenimente la Pensiunea BuÅŸteni. Culorile albe ÅŸi maro în care pensiunea e vopsită face ca aceasta să pară ruptă din peisajul munÅ£ilor. Pensiunea BuÅŸteni poate asigura cazarea a 32 de persoane în două apartamente, cinci camere cu trei paturi, patru camere cu pat matrimonial ÅŸi o cameră cu un singur pat.

            CondiÅ£iile pe care vi le oferim

            Pentru a asigura confortul dumneavoastră ÅŸi astfel să fiÅ£i mulÅ£umiÅ£i de serviciile impecabile pe care vi le oferim, toate camerele sunt dotate cu:

  •     AÅŸternuturi din bumbac 100%      antialergice;
  •     Perne din puf de gâscă;
  •         LCD 86cm/106 cm;
  • Acces      gratuit la Internet WI-FI;
  • Grup      sanitar propriu cu uscător de păr ÅŸi dispensere pentru săpun ÅŸi ÅŸampon;
  •     Bucătărie complet utilată;
  •     Grătar exterior;
  •     Parcare gratuită ÅŸi monitorizată.

Camerele spaÅ£ioase, curate, îngrijite, atmosfera primitoare, liniÅŸtea locurilor ÅŸi ospitalitatea proprietarilor vă vor face cu siguranţă să alegeÅ£i Pensiunea BuÅŸteni pentru excursiile dumneavoastră în MunÅ£ii Bucegi.

Pensiunea BuÅŸteni este în plină dezvoltare, până în vara viitoare aceasta se va extinde pentru a oferi toate serviciile de care clienÅ£ii au nevoie ÅŸi pentru ca aceÅŸtia să fie mulÅ£umiÅ£i de ceea ce vor găsi aici. Astfel, până în 31 iulie 2012 oferta noastră de cazare va conÅ£ine ÅŸi:

-          Piscină acoperită pentru toate anotimpurile;

-          Sală de fitness ÅŸi Saună;

- Restaurant cu două nivele;

- Sală de conferinţe;

- Åžase camere duble;

- Şase apartamente pe două nivele cu scară interioară.

Pentru mai multe informaÅ£ii suplimentare despre tarife, locuri disponibile sau orice altă curiozitate pe care o aveÅ£i vă aÅŸteptăm cu drag să treceÅ£i pragul site-ului nostru cazare-pensiune-busteni.ro unde veÅ£i găsi fotografii prin care o să vă convingeÅ£i de condiÅ£iile pe care vi le oferim, dar ne puteÅ£i contacta oricând ÅŸi la numărul de telefon 0744 348 418.


cazare busteni, pensiune busteni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu