vineri, 20 aprilie 2012

Un site dedicat nevoilor timişorenilor – Aer Condiţionat Timişoara

AveÅ£i nevoie de un aparat de aer condiÅ£ionat pentru că pur ÅŸi simplu nu mai suporÅ£i căldurile care simÅ£iÅ£i că vă sufocă ÅŸi vă iau pofta de a mai face ceva sau, ÅŸi mai mult, vă pun ÅŸi sănătatea în pericol? Pentru timiÅŸoreni ÅŸi locuitorii din judeÅ£ul TimiÅŸ am creat un magazin virtual dedicat nevoilor bănăţenilor. Dacă aveÅ£i nevoie de un echipament de aer condiÅ£ionat într-un timp cât mai scurt, noi vi-l aducem acasă în cel mult două zile.

 

Aparatele de aer condiţionat pentru confortul căminului dumneavoastră

Site-ul Aer CondiÅ£ionat TimiÅŸoara a luat fiinÅ£a tocmai cu scopul de a fi cât mai aproape de timiÅŸoreni ÅŸi pentru a răspunde în cel mai scurt timp posibil nevoilor pe care locuitorii din TimiÅŸoara le au în ceea ce priveÅŸte achiziÅ£ionarea unui aparat de aer condiÅ£ionat. Pe magazinul nostru virtual puteÅ£i să alegeÅ£i echipamentul de aer condiÅ£ionat potrivit pentru confortul căminului dumneavoastră, iar specialiÅŸtii noÅŸtri sunt gata să vă răspundă la toate nedumeririle pe care le aveÅ£i, aÅŸa că nu aveÅ£i cum să nu fiÅ£i mulÅ£umiÅ£i de calitatea serviciilor noastre, deoarece noi suntem de părere că dacă clientul este mulÅ£umit de noi ÅŸi produsele ÅŸi serviciile pe care le oferim, atunci ÅŸi noi suntem mulÅ£umiÅ£i pentru că ne-am făcut treaba aÅŸa cum trebuie.

 

Promoţii pe Aer Condiţionat Timişoara

Pe portalul nostru ,timiÅŸorenii pot găsi oferte foarte bune la două echipamente de aer condiÅ£ionat, este vorba despre un Aparat de aer condiÅ£ionat 9.000 BTU Yamato HW09, clasa A ÅŸi un Aparat de aer condiÅ£ionat Whirlpool 12.000-clasa A-AMD 012, care au preÅ£uri cuprinse între 1.014 ÅŸi 1.213 RON, cu TVA. Dacă achiziÅ£ionaÅ£i unul dintre cele două produse enumerate mai sus puteÅ£i economisi până la 100 de RON. Aparatul de aer condiÅ£ionat oferit de Yamato, pe care îl puteÅ£i cumpăra la un preÅ£ promoÅ£ional din magazinul nostru virtual, de doar 1.014 de lei are mai multe funcÅ£ii speciale, cum sunt: un programator pe 24 de ore, filtru antibacterian, dezumidificator independent, panou interior lavabil cu filtru, funcÅ£ia sleep, posibilitatea de reglare a vitezei ventilatorului ÅŸi posibilitatea de reglare a fluxului de aer. În preÅ£ul de cumpărare al aparatului de aer condiÅ£ionat de pe site-ul din TimiÅŸoara intră ÅŸi un kit de instalare de trei metri. Aparatul produs de Yamato are o greutate de 36 de kilograme ÅŸi poate funcÅ£iona la temperaturi cuprinse între -7 grade Celsius ÅŸi 43 grade Celsius.

Un alt produs este Aparatul de aer condiÅ£ionat fabricat de Whirlpool pe care timiÅŸorenii îl pot achiziÅ£iona de la noi de pe site la preÅ£ul de doar 1.213 lei. Toate produsele marca Whirlpool sunt în aÅŸa fel realizate încât să se integreze perfect în stilul pe care îl are casa dumneavoastră. Aparatele de aer condiÅ£ionat au patru sisteme ÅŸi funcÅ£ii inteligente de control: dezumidificare, răcire, încălzire ÅŸi ventilare. Mai mult decât atât, Whirlpool este preocupat de sănătatea dumneavoastră, de aceea toate aparatele de aer condiÅ£ionat utilizează filtre speciale, precum este flitrul antipraf ÅŸi filtrul Hepa care elimină polenul, praful ÅŸi bacteriile din aer.

 

Transportul aparatelor de aer condiţionat de face gratuit

Toate aparatele de aer condiÅ£ionat pe care magazinul nostru virtual din TimiÅŸoara le comercializează au o garanÅ£ie de doi ani, iar pe site-ul nostru găsiÅ£i ÅŸi numele unei eficiente firme de instalare care vă poate ajuta ca echipamentele de aer condiÅ£ionat să fie montate aÅŸa cum trebuie, care percepe niÅŸte preÅ£uri cuprinse între 250 ÅŸi 360 de RON. Înainte de a comanda un aparat de aer condiÅ£ionat vă recomandăm să vorbiÅ£i înainte cu consultanÅ£ii noÅŸtri pentru a găsi cea mai bună soluÅ£ie, iar comenzile se pot face prin mail, telefon sau prin butonul de comandă rapidă.

Pentru informaÅ£ii suplimentare despre produsele pe care Aer CondiÅ£ionat TimiÅŸoara le comercializează vă aÅŸteptăm să ne daÅ£i un telefon la numerele 0726 785 782 ÅŸi 0726 785 783.  


aer conditionat timisoara, aer conditionat timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu