luni, 11 iunie 2012

Modele Tatuaje Mana Baieti Saloane Tatuaje Bucuresti Roxy

Buna Ziua Dragii Mei ,

 

Cand baietii sant hotarati sa-si faca un tatuaj calcand pragul unui salon de tatuaje atunci trebuie sa stie ce anume vor sa-si faca , ce modele de tatuaje si ce sa ceara unui artist tatuator de la un salon tattoo.

Dupa ani de experienta ai salon  tatuaje piercing  Roxy Bucuresti , am constata multe trasaturi comune si de aceea vrea sa vi le impartasesc si dumneavoastra . Caracteristicile comune  ale unui tatuaj pe mana la baieti essant urmatoarele :

  • Locatie tatuaj: in general pe brat biceps  si  pe antebrat interior
  • Culoare :in general black and grey 80%, rareori color 20%
  • Tip tatuaj : pe antebrat interior scrisuri de toate felurile iar pe biceps , 70% tribal sau 30%  religios si 30% altele
  • Marime tatuaje : pe antebrat interior -pe toata lungimea lui , iar pe biceps in jur de 15cm inaltime cu 50 cm latime Tip tus: 98% permanent si 2% semipermanent (rareori)
  • Tip scris antebrat : sant in general 2 tipuri :80% sant scrisuri caligrafice si 20% gotice

Deci daca vreti sa stiti care sant caracteristicile principale la modele de tatuaje pe mana baieti acestea sant .:pornind de la aceste elemente de tehnica si estetica puteti sa va alegeti niste tatuaje dorite impreuna cu salon de tatuaje si cu artistul tatuator.

Salonde tatuaje piercing Roxy Tattoo Bucuresti poate pune la dispozitie:

-multe modele pe tipuri de tatuaje -multe tipuri de scrisuri si modele tattoo  unice

Deci , ca sa nu fiti singur in fata dilemei eterne , ce sa-mi fac , pornind de la elementele comune scrise mai sus de Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo , alaturi de artistii sai veti ajunge la ideea dorita .

Cu ajutorul acestui articol stiti macar la care  model de tatuaje baieti mana , sa incepeti sa cautati si ce trebuie sa faceti .

Nu a inventat nimeni roata , dar mintea analitica a managerilor salon Tattoo  Roxy Tattoo Bucuresti  , dublata de aceasta comunicare , va ajuta sa va descurcati mai bine .

Am exemplificat cu cateva poze ceea ce v-am scris sa va fie mai usor sa putei viualiza si alege tipuri si modele de tatuaje atunci cand va duceti la saloane de tatuaje Bucuresti sau in alta parte .

Ca si element decizional , atunci cand un baiat vine cu un model de scris se decide repede .

Cand vine cu un model de tatuaj  , cum ar fi un dragon sau koi fish dureaza foarte mult pana se decide  .

De asemenea cand isi alege un tribal ,dureaza foarte mult pana si-l alege . De multe ori ne arata ce modele de tatuaje ai place dupa care le desenam noi direct pe mana , modificand pe loc dupa placul acestuia . Asa este mai bine .

Un salon de tatuaje trebuie sa fie flexibil si experienta acestuia in tatuaje trebuie sa duca la desavarsirea unui tatuaj pe placul clientului , filtrat de experienta artistului tatuator .

Nu jigniti tatuatorul , nu il bruscati , nu faceti pe desteptul . Santeti pe mana lui , ca la doctor . Incercati sa-l cooptati in proiect , sa-l faceti sa inteleaga ce vrea si sa-l intrebati daca lui i-ar place sa aiba asa ceva pe el . Atunci veti vedea reactia lui si veti vedea ca egoul lui artistic va exploda indemnandu-va sau nu sa va faceti acel model .

Un salon de tatuaje este un loc unde trebuie sa veniti cu prietenie nu cu dusmanie . Au venit de nenumarate ori oameni , care au calcat , pentru un tatuaj 10 saloane s-au comportat urat cu toate , si a avut peste tot parte de acelasi lucru . REJECT !

Asa cum santeti ca om , asa va arata si tatuaj-ul dumneavaostra , iar salon de tatuaje va sta langa dumnevoastra sa va indeplineasca dorinta .

In Incheiere  , va rog sa luati cont de acest articol despre tatuaje , o sa-l gasiti si pe forum pareri salon tatuaje bucuresti . Roxy Tattoo si veti vedea reactiile indreptatite ale consumatorilor de tatuaje  .

va doresc sanatate si aveti grija de voi

cu deosebita stima

Roxy Tattoo Design Bucuresti

Manager si Administrator Roxy Tattoo Design Bucuresti

Bogdan Iliescu


Tags: pret tatuaje, pret tatuaj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu